Bijzondere landschappen en kleuren

zondag 29 oktober 2023 (VOL)

Bijzondere Landschappen en Kleuren! De inhoud van deze bijzondere workshop zit in de naam. Ik reis als aquarellist en aquareldocent door een ander land en laat zien waar ik mijn aquarel-inspiratie vandaan haal en hoe ik die omzet in unieke aquarellen.

Ik neem je mee op reis, inspireer je met mijn verhalen, aquarelschetsen en demonstraties, met als doel dat jij zelf aan de slag te gaat en stapsgewijs leert hoe je bijzondere landschappen en kleuren op papier krijgt.

Ik reik je schilderonderwerpen aan (vanuit mijn reis in Utah), maar natuurlijk kun jij ook je eigen foto’s van landschappen (met eventueel vakantie herinneringen gebruiken) als inspiratiebron gebruiken.

Ik laat je zien hoe ik mijn penseel hanteer en geef je tips. Je gaat echt mee op reis naar bijzondere landschappen!

Praktisch:

Je wordt ontvangen in mijn grote, koele cursusruimte in de Slenk. Die is open vanaf 10.15 uur en vanaf 10.30 uur staat de koffie & thee & gebak voor je klaar. Kom je van ver en ben je toevallig wat eerder omdat het verkeer mee viel, kom dan gewoon naar binnen al zijn we misschien dan nog even bezig met het aankleden van de ruimte.

Rond het middaguur is het natuurlijk tijd voor een lekkere lunch. Het is geen boterhammetje met ham & kaas, maar een uitgebreide maaltijd, zodat je ’s avonds thuis niet meer hoeft te koken. De gedachte daarachter is dat je de dag als een schilderfeestje ervaart en je je daarna thuis niet meer hoeft in te spannen.

Omstreeks 16 uur stoppen we met schilderen en kijken we gezellig samen naar het gemaakte werk, waarna we omstreeks 16.30 uur de mooie dag afronden.

♦ Prijs inclusief aquarelpapier & gebruik van penselen en verf, koffie & thee én uitgebreide lunch.
♦ Groepsgrootte: ongeveer 16 personen (dus veel inspiratie, gezelligheid & uitwisseling).
♦ Tijd: zondag 29 oktober 2023 van 10.30 tot 16.30 uur.
♦ Locatie: De Slenk, Reestraat 2, Groesbeek.
♦ Aanmelden: dit gebeurt via een geautomatiseerd proces op deze website. Dat geeft meteen duidelijkheid en bespaart mij (Margo) veel administratietijd. Bij aanmelding betaal je gelijk het volledige bedrag via het geautomatiseerde systeem (Ideal/Bankcontact), dan ben je meteen verzekerd van een cursusplaats.