LIVE ONLINE AQUAREL DRIEDAAGSE -Voorbereiding

Op deze pagina plaats ik de informatie over de LIVE ONLINE WORKSHOP:

Referentie-foto’s: dit is de link naar de pagina waar de foto’s staan.
https://aquarelworkshop.nl/referentie-fotos-gooi-de-aquareltrossen-los/

TIPS:
Ben je live in een workshop bij mij dan ben je wat minder vlug afgeleid, je zit op je stoel en alle andere belangrijke zaken in je leven kunnen jou op dat moment even niet meer storen. Dat is anders als je thuis bent. Daarom wat tips.

Vertel je huisgenoten dat je een workshop volgt en eigenlijk hierin niet te storen bent. Vraag om begrip en medewerking.

Het is prettig als je alle schets en schildersspullen bij de hand hebt staan, zodat je na de eerste demo gelijk kunt startten.

Vergeet niet van te voren de eventuele koffie/thee/lunch en andere lekkere versnaperingen klaar te zetten.
Natuurlijk is er regelmatig een pauze om even een kop koffie te pakken of naar het toilet te gaan.

Schilder NIET mee met de demonstraties, maar kijk. Ja dit klinkt raar, tijdens deze hele dag zijn er korte demonstraties waarin ik je stap voor stap voor schilder hoe ik tot dit aquarel heb gemaakt. De demo’s duren tussen de 8 en 15 minuten per keer. Hierna krijg jij ruim tijd om wat ik voor gedaan heb ook te schilderen. Zelf heb ik geprobeerd met een collega mee op te schilderen, maar terwijl ik naar mijn eigen aquarel keek, miste ik wat hij deed in zijn aquarel. Daarom dit advies.

Klik hieronder op de tekstregel om naar de betreffende informatie te gaan, er opent zich dan opnieuw een pagina.

Informatie over de materialenlijst

Handleiding ZOOM bijeenkomst

Feedback over jouw schilderproces