Nieuwe Margo Reist Rond – Bijzondere Landschappen en Kleuren

Margo Reist Rond – Bijzondere Landschappen en Kleuren! De inhoud van deze bijzondere online cursus zit in de naam. Ik reis als aquarellist en aquareldocent door een ander land en laat zien waar ik mijn aquarel-inspiratie vandaan haal en hoe ik die omzet in schetsen en aquarellen.

Onderaan de pagina staat het aanmeldformulier

Ik neem je mee op reis, inspireer je met mijn verhalen, aquarelschetsen en demonstratievideo’s, met als doel dat jij zelf aan de slag te gaat en stapsgewijs leert hoe je deze bijzondere landschappen en kleuren op papier krijgt. Deze cursus bevat dus opdrachten voor je, maar uiteraard kun je ook af en toe achterover leunen en gewoon genieten van de sfeer en inhoud die ik je via de video’s breng. 

Deze cursus is uniek en naar ik weet nergens anders in de wereld in deze opzet te vinden. Het is geen standaard gefilmde cursus vanuit een atelier, maar een cursus die bijna compleet op locatie buiten is gefilmd en gemonteerd. Je gaat echt mee op reis naar bijzondere landschappen!

De opzet is daarom ook anders dan die van de cursussen die ik aanbied via bijvoorbeeld de Aquarelacademie. Bij de Academie gaat het over stapsgewijs leren aquarelleren en technieken toepassen. Margo Reist Rond gaat over aquarel-inspiratie, lokale kunst & cultuur, schetsen én uiteraard aquarelleren, maar de demonstraties zijn korter en anders omdat bijna alles buiten in de natuur is gefilmd.

De cursisten van de vorige Margo Reist Rond waren erg enthousiast over de inhoud en opzet van die cursus!

De nieuwe Margo Reist Rond is een cursus van zes weken die enthousiasmerend en sfeervol is en die prima naast de Aquarel Academie gedaan kan worden. Het is een soort aquarelreisfeestje!

Reis met ons mee en schets en schilder mee. Ik reik je schilderonderwerpen aan, laat je zien hoe ik mijn penseel hanteer en geef je tips. Het gaat niet alleen over landschappen en kleuren, er komen ook andere onderwerpen aan bod die ik tegenkom. 

Ik zit nog in Utah en ben nog druk bezig met het opnemen van de video’s van de cursus en de montage daarvan. Dus nog niet alle onderwerpen van de cursus zijn bekend, want dat hangt nog af wat ik de komende weken nog op mijn reis tegenkom. Maandag verhuis ik bijvoorbeeld naar een ander National Park met weer andere landschappen en onderwerpen.

Veel demonstratievideo’s eindigen met een opdracht om je zo te stimuleren zelf aan de slag te gaan. Je kunt foto’s van je werk in de besloten Facebookgroep plaatsen en in gesprek gaan met medecursisten en Margo.

Margo geeft geen directe feedback op het geplaatste werk, dat kan helaas niet voor deze cursusprijs. Maar er zijn deze keer drie zoombijeenkomsten waar je als extra aan mee kunt doen. In die zoombijeenkomsten geef ik positieve feedback en tips op gemaakt werk, voor mensen die dat willen. Daarnaast ga ik dieper in op de lessen, beantwoord ik vragen en zijn er extra opdrachten voor mensen die dat willen.

En er is ook nog als extra op 29 oktober een live workshop in Groesbeek die aansluit bij deze cursus. Cursisten die meedoen aan Margo Reist Rond hebben voorrang op de inschrijving daarvoor.

En dan de lengte van deze speciale cursus: zes weken lang krijg je wekelijks nieuwe video’s op de website. Dat kan 1x per week zijn, maar ook meerdere keren. Als er iets nieuws op staat, dan krijg je daarover een email.

Doe mee én schrijf je nu als vroegboeker met korting in voor 47 euro, want later gaat de prijs omhoog. WE STARTEN MAANDAG 25 SEPTEMBER.

De drie extra zoombijeenkomsten kosten samen 17 euro en zijn op vrijdag 6 en 20 oktober en 3 november. Van 19.30 tot 20.30 uur.

De live workshop in Groesbeek met een uitgebreide lunch kost 87 euro en deze is op zondag 29 oktober.

Doe mee en vul het formulier in en geef bij het aantal steeds het cijfer 1 op. Klik daarna op de knop verzenden, dan ga je automatisch naar de betaalpagina.

JAMMER,WE ZIJN AL BEGONNEN. MEEDOEN KAN NIET MEER

Bij het klikken op de knop ‘versturen’ heb ik van het volgende kennis genomen: 

 • Ik begrijp dat de inhoud van deze speciale online cursus gedurende de reis wordt gemaakt.
 • Ik begrijp dat vanaf 25 september zes weken lang wekelijks nieuwe video’s op de website worden geplaatst.
 • Ik begrijp dat de online cursus geen live bijeenkomsten kent, maar video’s bevat die ik thuis via het inloggen op een website kan bekijken.
 • Ik begrijp dat ik na betaling de toegangscode voor de website per email ontvang.
 • Ik begrijp dat de video’s niet downloadbaar zijn, maar 3 maanden lang online te bekijken zijn (tot en met 1 januari 2024) en dat daarna mijn toegang tot de website vervalt.
 • Ik begrijp dat ik schilderonderwerpen en schets- en schilderopdrachten aangereikt krijg, maar dat het mijn eigen verantwoordelijkheid is om aan de slag te gaan.
 • Ik begrijp dat ik foto’s van mijn werk op de besloten Facebookgroep kan plaatsen, maar dat Margo geen feedback op mijn werk geeft.
 • Ik begrijp dat de aanbiedingsprijs van 47 euro tijdelijk is en dat als ik na 1 week niet tevreden ben, ik voor 2 oktober per email kan opzeggen (info@aquarelacademie.nl) en zonder problemen snel mijn geld terug krijg.
 • Ik begrijp dat de drie zoombijeenkomsten en de live workshop als extra te boeken zijn naast de online cursus Margo Reist Rond.
 • Ik begrijp dat ik Margo kan mailen voor eventuele vragen (info@margovanvegchel.nl), maar dat bellen nu niet mogelijk is omdat Margo in Amerika zit (bellen met Nederland kost euro’s per minuut).
 • Ik begrijp dat er een groot tijdsverschil van 8 uur is met Nederland, zodat het 12 tot 24 uur kan duren voor dat ik reactie krijg op mijn vragen (in Utah slaapt Margo als het in Nederland werktijd is.
 • Ik geef Margo toestemming om mij na afloop naar mijn ervaringen te vragen.