Margo reist rond – de weg van Inspiratie naar Atelier

Margo Reist Rond: Van Inspiratie Naar Atelier! De inhoud van dit project zit in de naam. Het is een soort cursus waarin ik rondreis op een groot, zonnig eiland en laat zien waar ik mijn inspiratie winters vandaan haal en hoe ik dat omzet in schetsen en aquarellen.


Ik neem je mee op reis, inspireer je met mijn verhalen, schetsen en demonstratievideo’s om zelf aan de slag te gaan. Maar uiteraard kun je ook achterover leunen en gewoon genieten van de sfeer en inhoud die ik je via de video’s breng.

Dit ‘cursusproject’ is  niet vergelijkbaar met de cursussen die je in de Aquarelacademie of ergens anders vindt. Het is een mix van vanalles. Het is nieuw en vernieuwend en voor mij en mijn partner Wilco de start van iets dat al een tijdje in ons hoofd zat. 

De basis is ontdekken, inspireren en van daaruit schetsen en schilderen. Dat mengen we met lokale cultuur, achtergrondinformatie, reisverhalen en wie weet wat nog meer. Bovenal is het vooral genieten, voor ons en voor jou.

Reis met ons mee en schets en schilder mee. Ik reik je schilderonderwerpen aan, laat je zien hoe ik mijn penseel hanteer en geef je tips.

Veel video’s eindigen met een opdracht om je zo te stimuleren zelf aan de slag te gaan. Je kunt foto’s van je werk in de besloten Facebookgroep plaatsen en in gesprek gaan met medecursisten en Margo & Wilco.

Margo geeft geen directe feedback op het geplaatste werk, dat kan helaas niet voor deze cursusprijs. Daar komt bij dat we nog ‘in de reis zitten’, dus de komende weken nog volop aan de slag zijn met het maken van de cursusinhoud (we lopen maar 1 week vooruit op het plaatsen van video’s op de website), dus er is geen ruimte voor Margo om ook nog feedback op gemaakt werk te geven.

Margo is nog een week op het eiland voor ze terug gaat naar haar Atelier in Nederland. Dat betekent dat het uitwerken van de schetsen tot aquarellen in het Atelier pas later in de cursus aan bod komt.

En dan de lengte van deze speciale cursus: zes weken lang krijg je wekelijks nieuwe video’s op de website. Dat kan 1x per week zijn, maar ook meerdere keren. Als er iets nieuws op staat, dan krijg je daarover een email. 

Doe mee én schrijf je nu als vroegboeker met korting in voor 37 euro, want later gaat de prijs omhoog. Dus pak nu je vroegboekkans, WE STARTEN MAANDAG 3 APRIL.

Bij het klikken op de knop ‘versturen’ heb ik van het volgende kennis genomen: 

 • Ik begrijp dat de inhoud van deze speciale cursus gedurende de inspiratiereis wordt gemaakt.
 • Ik begrijp dat vanaf 3 april zes weken lang wekelijks nieuwe video’s op de website worden geplaatst (tot 15 mei).
 • Ik begrijp dat de cursus geen live bijeenkomsten kent, maar video’s bevat die ik thuis via het inloggen op een website kan bekijken.
 • Ik begrijp dat ik na betaling de toegangscode voor de website per email ontvang.
 • Ik begrijp dat de video’s niet downloadbaar zijn, maar 3 maanden lang online te bekijken zijn (tot en met 3 juli 2023) en dat daarna mijn toegang tot de website vervalt.
 • Ik begrijp dat het een speciaal soort cursus is vooral gericht op de weg van inspiratie naar schilderonderwerpen, naar schetsen & schilderen. Dat er video’s met schilderdemonstraties zijn, maar dat deze niet zo uitgebreid zijn als op de AquarelAcademie.
 • Ik begrijp dat ik schilderonderwerpen en schets- en schilderopdrachten aangereikt krijg, maar dat het mijn eigen verantwoordelijkheid is om aan de slag te gaan. 
 • Ik begrijp dat ik foto’s van mijn werk op de besloten Facebookgroep kan plaatsen, maar dat Margo geen feedback op mijn werk geeft.
 • Ik begrijp dat de aanbiedingsprijs van 37 euro tijdelijk is en dat als ik na 1 week niet tevreden ben, ik voor 10 april per email kan opzeggen (info@aquarelacademie.nl) en zonder problemen snel mijn geld terug krijg.
 • Ik begrijp dat het Margo & Wilco veel tijd kost om deze speciale cursus te maken en dat zij een minimum aantal deelnemers nodig hebben om de tijdsinvestering zinvol te maken. Mocht dat aantal niet gehaald worden, dan krijg ik dat voor 10 april te horen en voor die datum mijn geld teruggestort.
 • Ik geef Margo toestemming om mij na afloop naar mijn ervaringen te vragen. 

Helaas we zijn al begonnen. Als jij het contact formulier invult dan plaats ik jouw emailadres op de lijst en krijg je de kunstmail toegestuurd. Ben jij altijd als eerste op de hoogte van de aquarelnieuwtjes, zoals cursussen en tentoonstellingen.